Sivut

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

KASVISRISOTTO

6 annosta
1 sipuli
1 punainen paprika
2 porkkanaa
200g parsakaalia
1 valkosipulinkynsi
4dl risottoriisiä
10dl kasvislientä
currya
suolaa
valkopippuria
öljyä

  • Pilko vihannekset ja kuullota niitä öljyssä muutama minuutti.
  • Lisää risottoriisi ja kuullota hetki. Varo ettei riisi tummu.
  • Lisää vettä pienissä osissa ja mausta.
  • Hauduta, kunnes riisi on kypsää ja tarjoa heti.
Kotimainen vaihtoehto risotolle on ohratto, jolloin risottoriisi korvataan ohrasuurimoilla.

2 kommenttia:

  1. Itse ainakin pidän myös ohratosta. Sitä oli joskus yhden ravintolan raastepöydässä ja tykästyin. On tullut myös itse muutaman kerran tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni ohratto on myös täyttävämpää kuin risotto ja pisteet ohralle tietenkin kotimaisuudesta!

      Poista