Sivut

tiistai 1. elokuuta 2017

TOMAATTI-TUOREJUUSTOKASTIKE PASTALLE

tomaattituorejuustokastike

2-4 annosta

5 kypsää tomaattia
1 kesäsipuli
5rkl oliiviöljyä
1dl vettä
100g yrttituorejuustoa
1rkl sokeria
suolaa
mustapippuria
  • Pilko tomaatit ja sipuli. Tomaateista kannattaa poistaa keskiosat.
  • Kuullota sipulia hetki oliiviöljyssä ja lisää pieneksi pilkotut tomaatit ja desi vettä.
  • Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla. Anna kiehua puolisen tuntia välillä sekoittaen. Nesteen tulisi haihtua noin puoleen alkuperäisestä.
  • Lisää yrttituorejuusto ja anna kastikkeen vielä kuplahtaa.
  • Tarjoa esimerkiksi tagliatelle-pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti