Sivut

perjantai 16. lokakuuta 2015

KERMAINEN TOFUKASTIKE

Ensikosketus tofuun onnistui mielestäni ihan kivasti! Mausteita pitää vaan uskaltaa käyttää reilusti, sillä tofu itsessään on melko miedon makuinen.
tofukastike


marinadi:
öljyä
sitruunamehua
currya
suolaa
valkopippuria
yrttejä (esim. basilika, timjami, oregano)

kastike:
1 pkt (250g) maustamatonta tofua
1 punainen paprika
½ sipuli
½ prk ananasta
½ chili
2dl kermaa
suolaa
valkopippuria

  • Kuutioi tofu ja anna sen kuivua talouspaperin päällä.
  • Anna tofun maustua marinaadissa mielellään yön yli.
  • Paista tofua kuumalla pannulla muutama minuutti ja lisää pilkotut kasvikset.
  • Paista, kunnes vihannekset pehmenevät ja lisää kerma. Tarjoa pastan kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti