Heinäkuu ei olisi voinut paremmin alkaa.. Aamulla kirjauduin opintopolkuun ja syksyllä alkaa sosionomin opinnot Hämeenlinnassa! Sitä kelpaa juhlia nyt sitten jättimäisen juusto-pastasalaattikulhon kanssa.
500g pastaa
500g Edam juustoa
1 punainen paprika
1/4 sipuli
1 suolakurkku
2prk kermaviiliä
2dl majoneesia
1rkl suolakurkunlientä
1rkl sinappia
1tl punaviinietikkaa
1tl sokeria
mustapippuria
suolaa
- Keitä pasta ohjeen mukaan, valuta ja jäähdytä.
- Pilko juusto, paprika, sipuli ja suolakurkku.
- Sekoita pasta ja yllä mainitut keskenään.
- Sekoita kastike ja lisää se pastasalaattiin.
- Anna salaatin maustua jääkaapissa ainakin tunnin verran.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti