Sivut

perjantai 1. heinäkuuta 2016

JUUSTO-PASTASALAATTI

Heinäkuu ei olisi voinut paremmin alkaa.. Aamulla kirjauduin opintopolkuun ja syksyllä alkaa sosionomin opinnot Hämeenlinnassa! Sitä kelpaa juhlia nyt sitten jättimäisen juusto-pastasalaattikulhon kanssa.

Juustopastasalaatti

500g pastaa
500g Edam juustoa
1 punainen paprika
1/4 sipuli
1 suolakurkku

2prk kermaviiliä
2dl majoneesia
1rkl suolakurkunlientä
1rkl sinappia
1tl punaviinietikkaa
1tl sokeria
mustapippuria
suolaa


  • Keitä pasta ohjeen mukaan, valuta ja jäähdytä.
  • Pilko juusto, paprika, sipuli ja suolakurkku.
  • Sekoita pasta ja yllä mainitut keskenään.
  • Sekoita kastike ja lisää se pastasalaattiin.
  • Anna salaatin maustua jääkaapissa ainakin tunnin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti