Sivut

maanantai 17. lokakuuta 2016

UUNIOMENAHILLO

1 kg kotimaisia omenan paloja
400g hillosokeria
1rkl vanilliinisokeria
½dl ruokokidesokeria
1rkl kanelia
25ml sitruunamehua
½dl vettä

omenoita

  • Kuori ja pilko omenat uunivuokaan. Poista myös siemenkodat ja kannat.
  • Kaada omenoiden päälle sokerit, kaneli ja sitruunamehu, sekä vesi.
  • Paista aluksi 200C-asteisessa uunissa ja laske lämpötilaa noin 30 minuutin jälkeen 150C-asteeseen. 
  • Sekoita omenoita muutaman kerran paiston aikana.
  • Paista hilloa noin kaksi tuntia.
  • Survaise hillo sauvasekoittimella tasaiseksi ja purkita kuumennettuihin purkeihin.
  • Anna purkkien jäähtyä ja säilytä omenahilloa jääkaapissa.
uuniomenahillo


Voi kun tähän olisi vielä liitteenä voinut ladata tuoksun, mikä hillosta koko taloon levisi! 

4 kommenttia:

  1. oi nam nam! :9 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Näytti tosi herkulliselta, pakko ehdottomasti laittaa kokeiluun! :)

    https://mylifestyle-kiia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihana ruoka blogi! Rakastan itse ruoanlaittoa, ja tästä on varmasti inspiraatioksi keittiöön!
    Ihanaa syksyä,
    xx, Saara
    http://saaralindb.blogspot.se

    VastaaPoista