Sivut

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

KASVISPATA UUNISSA

Hrr ulkona paukkuu pakkanen ja meidän asuntokin on niin jäinen, että uuniruoat on nyt pari päivää ollut suosiossa. Kotimaisista vihanneksista saa vaikka mitä aikaan ja tämäkin pata käy niin pääruokana, kuin lisäkkeenä.


1 sipuli
3 pientä porkkanaa
300g kaalia
2 perunaa
½ l kasvislientä
voita/öljyä
suolaa
mausteita esim. oregano, basilika, paprikajauhe, mustapippuri..
  • Kuori ja pilko kasvikset ja kuullota hetki pannulla. Mausta.
  • Laita kasvikset vuokaan ja kaada kasvisliemi niiden päälle.
  • Anna muhia 180C asteessa uunin keskitasolla ainakin tunti. Jos ei ole kiire, niin pari tuntia.

1 kommentti:

  1. Hei! Sulla on kivoja ohjeita täällä. Odottelen lisää. Jatka samaan malliin. t: Marika

    VastaaPoista