Kasvistäytteiset rieskarullat
4 rullarieskaa1 punainen paprika
½ keltainen paprika
150g fetaa
1/3 ruukku basilikaa
muutama salaatinlehti
3rkl turkkilaista jogurttia
ruohosipulituorejuustoa
- Pilko paprikat mahdollisimman pieniksi paloiksi, murustele feta ja revi salaatti, sekä basilika.
- Lisää joukkoon turkkilainen jogurtti ja sekoita tasaiseksi.
- Voitele rieskat tuorejuustolla ja levitä täytettä tasaisesti. Ei kuitenkaan aivan reunoille asti.
- Rullaa rieska kelmun sisään tiukasti. Varo rieskan repeämistä..
- Anna olla jääkaapissa vähintään neljä tuntia.
- Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi. Itse leikkasin yhdestä rullasta n. 7 palaa ja työnsin coctail-tikun läpi, jotta rulla pysyisi paremmin kasassa.
Couscous-salaatti
7dl couscousta7dl kasvislientä (+suolaa)
1 punasipuli
1 keltainen paprika
½ kurkku
100g (pakaste)herneitä
60g aurinkokuivattua tomaattia
oliiviöljyä
Oliiveja ja basilikaa oman maun mukaan
- Kaada couscous kiehuvaan kasvisliemeen (itse lisäsin myös hiukan suolaa) ja anna turvota n. 5 minuuttia.
- Keitä herneet ja kuullota punasipuli pannulla oliiviöljyssä.
- Pilko paprikat, kurkku ja aurinkokuivatut tomaatit.
- Sekoita muut ainesosat jäähtyneeseen ja "hajoitettuun" couscousiin ja koristele oliiveilla ja basilikalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti