Vironreissulta matkaan tarttuneesta savujuustosta oli päiväykset menossa, joten olen tämän viikon koittanut tyrkätä sitä joka ruokaan. Makaronilaatikon lisäksi savujuusto sopi mielettömän hyvin tähän parsakaalipiirakkaan:
ø28cm piirakkavuokaan
piirakkapohja
1 pieni sipuli
200g parsakaalia
100g savujuustoa
kirsikkatomaatteja
1 kananmuna
1dl kermaa
juustoraastetta
mustapippuria
basilikaa
- Painele piirakkapohja vuokaan.
- Kiehauta parsakaalit suolalla maustetussa vedessä.
- Levitä pohjan päälle pieneksi pilkottu sipuli, kuutioitu savujuusto, puolitetut kirsikkatomaatit ja parsakaali.
- Mausta mustapippurilla ja basilikalla.
- Sekoita kerma ja kananmuna ja kaada tasaisesti piirakan päälle.
- Lopuksi ripottele juustoraastetta päälle.
- Paista 225C-asteessa n. 30min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti