Sivut

torstai 4. helmikuuta 2016

PARSAKAALI-SAVUJUUSTOPIIRAKKA

Vironreissulta matkaan tarttuneesta savujuustosta oli päiväykset menossa, joten olen tämän viikon koittanut tyrkätä sitä joka ruokaan. Makaronilaatikon lisäksi savujuusto sopi mielettömän hyvin tähän parsakaalipiirakkaan:

kasvispiirakka

ø28cm piirakkavuokaan

piirakkapohja

1 pieni sipuli
200g parsakaalia
100g savujuustoa
kirsikkatomaatteja
1 kananmuna
1dl kermaa
juustoraastetta
mustapippuria
basilikaa

  • Painele piirakkapohja vuokaan.
  • Kiehauta parsakaalit suolalla maustetussa vedessä.
  • Levitä pohjan päälle pieneksi pilkottu sipuli, kuutioitu savujuusto, puolitetut kirsikkatomaatit ja parsakaali.
  • Mausta mustapippurilla ja basilikalla.
  • Sekoita kerma ja kananmuna ja kaada tasaisesti piirakan päälle.
  • Lopuksi ripottele juustoraastetta päälle.
  • Paista 225C-asteessa n. 30min.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti