Viikonlopun rapujuhlien jälkeen paluu arkeen ja arkiruokiin:
pieni vuoallinen
½ kesäkurpitsa
1 sipuli
lasagnelevyjä
1 Mutti tomaattimurska
100g Polar-juustoa raastettuna
1 dl maitoa
1 dl kermaa
oliiviöljyä
suolaa
valkopippuria
oreganoa
- Pilko kesäkurpitsa ja sipuli.
- Kuullota ne oliiviöljyssä ja lisää joukkoon tomaattimurska ja mausteet.
- Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsa-sipuli-tomaattimurskasekoitusta ja lasagnelevyjä.
- Sekoita maito, kerma ja juustoraaste ja kaada päälimmäiseksi vuokaan.
- Paista 200C-asteisessa uunissa noin tunti, mutta varo ettei pinta kuivu. Pinnan kuivumisen voi estää laittamalla folion vuoan päälle kesken paistamisen.
Nam! Pitääpä testata :)
VastaaPoista