Sivut

tiistai 8. syyskuuta 2015

KESÄKURPITSALASAGNE

Viikonlopun rapujuhlien jälkeen paluu arkeen ja arkiruokiin:

pieni vuoallinen

½ kesäkurpitsa
1 sipuli
lasagnelevyjä
1 Mutti tomaattimurska
100g Polar-juustoa raastettuna
1 dl maitoa
1 dl kermaa
oliiviöljyä
suolaa
valkopippuria
oreganoa


  • Pilko kesäkurpitsa ja sipuli.
  • Kuullota ne oliiviöljyssä ja lisää joukkoon tomaattimurska ja mausteet.
  • Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsa-sipuli-tomaattimurskasekoitusta ja lasagnelevyjä.
  • Sekoita maito, kerma ja juustoraaste ja kaada päälimmäiseksi vuokaan.
  • Paista 200C-asteisessa uunissa noin tunti, mutta varo ettei pinta kuivu. Pinnan kuivumisen voi estää laittamalla folion vuoan päälle kesken paistamisen.


1 kommentti: