Sivut

sunnuntai 27. joulukuuta 2015

PIZZASUNDAY

Jouluruokakiintiö alkaa olemaan täynnä, joten päätimme pitää pizzapäivän. Pohjan ohje on Myllynparas durum-vehnäjauhopaketin kyljestä kolminkertaistettuna.

Pizzapohja (3 pellillistä)
4,5 dl vettä
1 pkt hiivaa
1 tl suolaa
6 dl (oliivi)öljyä
9 dl durum-vehnäjauhoja
  • Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
  • Lisää suola, öljy ja jauhot.
  • Kaulitse taikina uunipellille ja anna kohota tai anna taikinan ensin kohota ja muotoile pizzapohja vasta sitten.



Kasvis-juusto-pizzan täytteeksi laitoin tällä kertaa tomaattia, paprikaa, sipulia, valkosipulia, mozzarellaa, aurajuustoa, fetaa ja juustoraastetta. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti