Sivut

tiistai 22. joulukuuta 2015

SITRUUNAINEN AVOKADOPASTA

Ennen jouluruokaövereitä vielä hieman erilaisia makuja. Muutaman vuoden takainen ruokailmiö muunneltuna:
neljä annosta

3 avokadoa
loraus oliiviöljyä
1/4 sitruunan mehu
2 rkl grana padano juustolastuja murskattuna
1 dl Emmental Punaleima juustoraastetta
1 valkosipulinkynsi pilkottuna
suolaa
mustapippuria
persiljaa

2 pakettia tuorepastaa (250g)

Halkaise avokadot, poista kivet ja kuutioi sisälmys veitsellä kuoren sisällä, jonka jälkeen kaiva se lusikalla kulhoon. Heitä sekaan muut kastikkeen ainesosat, sekoita ja anna maustua jääkaapissa noin tunnin ajan. Keitä ja valuta tuorepasta, jonka jälkeen sekoita pasta ja kastike tarjoilukulhossa tai suoraan lautasilla, valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti