Sivut

lauantai 4. kesäkuuta 2016

Grillikauden avaus

Tulin takaisin Suomeen viikko takaperin ja ai että oli ihana tulla, kun kaikkialla on niin vihreää ja lämpötilat samoissa lukemissa, kuin Mallorcallakin.

Ranta maisema

Ajatus grillikauden avaamisesta tuli extempore tiistaina kesken kauppareissun. Pikaisesti kehittelimme helpot eväät ja lähdimme ajamaan Ennin mökille. Esivalmisteltiin ruoat ja laitettiin sauna lämpeämään. Talviturkkikin tuli heitettyä ja sen jälkeen kyllä maistui meidän erittäin juustoinen menu. Grillinyyttien lisäksi meillä oli fetasalaattia, rucolatuorejuustolla täytettyjä herkkusieniä ja halloumia.

Grillinyytit

Grillinyytit
keitettyjä perunoita ja sipulia (tai perunasipulisekoitusta pakkasesta)
tomaattia
fetaa
vihreitä oliiveja
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
  • Revi foliosta sopivan kokoisia paloja.
  • Pilko keitetyt perunat, raaka sipuli, tomaatit ja oliivit folion päälle.
  • Murenna päälle fetaa, valuta öljyä ja mausta.
  • Käännä folio nyytiksi ja grillaa n. 15 minuuttia.
Grilli-ilta


2 kommenttia:

  1. Herkulliset grillikauden avajaiset teillä.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja herkulliselta ne myös maistuivatkin!
      Täytyykin mennä osallistumaan.

      Poista