10 pihviä
1 kukkakaali (n. 600g)
2dl juustoraastetta
2 kananmunaa
ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
voita/öljyä paistamiseen
- Keitä kukkakaalin kukintoja, niin että ne pehmenevät.
- Valuta kukkakaalit ja hienonna haarukalla tai sauvasekoittimella. Anna kukkakaalien jäähtyä hetki.
- Lisää joukkoon juustoraaste (itse laitoin desin emmentalia ja desin mozzarellaa), kananmunat ja mausteet.
- Lusikoi pannulle taikinaa ja litistä se pihviksi. Pihvit hajoavat helposti ja jos hermot eivät kestä, niin esimerkiksi korppujauhojen lisääminen taikinaan auttaa kasassa pysymisessä.
- Paista muutama minuutti molemmilta puolilta riippuen pihvien paksuudesta.
Voisin kokeilla näitä kasvispihvejä! Oon tän vuoden sisällä innostunut enemmän kasvisruoasta ja tälläinen suht simppeli resepti on kiva :)
VastaaPoistahttp://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/
Suosittelen kokeilemaan! Ja yleensä se suurin haaste kaikkien kasvispihvien kanssa on vaan niiden koossa pitäminen :D
PoistaOii näyttääpä hyvältä! :) Näitä on kyllä ihan pakko itsekin testata :>! Kiitos vinkistä ;>!
VastaaPoistaNäistä tuli kyllä aivan superhyviä, joten suosittelen testaamaan! :)
PoistaNäyttää tosi hyvältä ja helpolta :)
VastaaPoistavinuski.blogspot.com
Vautsi kun helppo ohje ja vaikuttaa tod.hyvältä..kiitos kun jaoit..menee pannulle😃
VastaaPoista