Sivut

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

KUKKAKAALIPIHVIT

Eilen piti keksiä tämän päivän ruoka samalla hetkellä, kun astuin kauppaan sisään, joten nappasin Pirkka ruokalehden oven vierestä ja nopealla selailulla päädyin kukkakaalipihveihin. Reseptiä muokkasin kuitenkin hiukan ja tälläisiä yksilöitä sain sitten aikaiseksi:

Kukkakaalipihvit

10 pihviä

1 kukkakaali (n. 600g)
2dl juustoraastetta
2 kananmunaa
ruohosipulia
suolaa
mustapippuria

voita/öljyä paistamiseen
  • Keitä kukkakaalin kukintoja, niin että ne pehmenevät.
  • Valuta kukkakaalit ja hienonna haarukalla tai sauvasekoittimella. Anna kukkakaalien jäähtyä hetki.
  • Lisää joukkoon juustoraaste (itse laitoin desin emmentalia ja desin mozzarellaa), kananmunat ja mausteet.
  • Lusikoi pannulle taikinaa ja litistä se pihviksi. Pihvit hajoavat helposti ja jos hermot eivät kestä, niin esimerkiksi korppujauhojen lisääminen taikinaan auttaa kasassa pysymisessä.
  • Paista muutama minuutti molemmilta puolilta riippuen pihvien paksuudesta.

6 kommenttia:

  1. Voisin kokeilla näitä kasvispihvejä! Oon tän vuoden sisällä innostunut enemmän kasvisruoasta ja tälläinen suht simppeli resepti on kiva :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan! Ja yleensä se suurin haaste kaikkien kasvispihvien kanssa on vaan niiden koossa pitäminen :D

      Poista
  2. Oii näyttääpä hyvältä! :) Näitä on kyllä ihan pakko itsekin testata :>! Kiitos vinkistä ;>!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä tuli kyllä aivan superhyviä, joten suosittelen testaamaan! :)

      Poista
  3. Näyttää tosi hyvältä ja helpolta :)

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Vautsi kun helppo ohje ja vaikuttaa tod.hyvältä..kiitos kun jaoit..menee pannulle😃

    VastaaPoista