Sivut

tiistai 2. elokuuta 2016

KANTARELLI-KASVISPAISTOS

Vihdoinkin reissu metsään tuotti tulosta ja ämpäreihin tiensä löysi kanttarelli jos toinenkin. Suurin osa meni pannun kautta pakkaseen, mutta osa löysi tiensä lautaselle:

n. 250g kantarelleja
6 pientä perunaa
½ kesäkurpitsa
1/4 chili
suolaa
mustapippuria
öljyä tai voita paistamiseen
sipulinvarsi

  • Puhdista ja pilko kanttarellit.
  • Pilko myös perunat ja kesäkurpitsa, sekä chili, josta poistetaan myös siemenet.
  • Paista pannulla noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Pilko lopuksi päälle vielä sipulinvarsi.
kantarelli-kasvispaistos

3 kommenttia:

  1. Nam! Näyttää niin hyvältä!😋
    Tätä haluan kokeilla jossain vaiheessa.
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Kaikki maut tulee ihanasti esiin, kun on niin yksinkertaista. :-)

      Poista
  2. Herkullisen näköistä ja terveellistä :)

    VastaaPoista